Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Alaszkai tőkehalfilét szeretné...

Alaszkai tőkehalfilét szeretnék sütni serpenyőben, mivel fűszerezzem, milyen zsiradékban süssem és hogy?:) (amatőr konyhavilágtalan)

Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha fagyasztott volt jobb ha panírozod vagy sörtésztában csinálod mert roston sütve szétesik.Só,bors és kukorica lisztbe forgatnám ha roston próbálod mégis,az talán megfogja.Pici olajban erős tűzön.
2021. jan. 25. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Mansour ***** válasza:
100%

A halhoz leginkább illő fűszerek a bors, kapor és citrom. A borsot sütés előtt, a kaprot és a citromot sütés után szórd rá.

Jó ha panírozod, ahogy az első írta, vagy ha nem, akkor sütés előtt mindenképp olvaszd ki és nagyon alaposan szárítgasd meg, óvatosan nyomkodd ki belőle a felesleges vizet!

Vajban sütve a legfinomabb, de lehet olívaolajban (nem extraszűzben!), vagy más növényi olajban is.

2021. jan. 25. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Mansour ***** válasza:
100%
Bocsánat, a citromot ne szórd, hanem a levét csöpögtesd rá!
2021. jan. 25. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!