Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamburger húst hogyan csináljam?

Hamburger húst hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Az alapanyag sertés darálthús, marha húst nem szeretjük.

Bucik már sütnek

Igazából olvastam nem kell bele so bors csak... de így mi fogja össze? Nem fog szétesni?


febr. 14. 14:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
41%

Hamburger hust megszoktak preselni ... ez tartja ossze ... ettol masabb mint a fasirt :)


[link]

febr. 14. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/25 anonim ***** válasza:
22%

Nem kell préselni.kb 70dkg húshoz kell bele 1 tojás pico zsemlemorzsa. Egy tányéron úgy formázd meg a burgereket h a közepén lenyomkodod h a széle magasabban legyen így sütés közben nem dudorodik ki.

Sütés előtt közvetlenül sózd csak azt az oldalt ami először sül,fordításnál sózd a másik oldalt.

Remélem érthetően írtam

febr. 14. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Hamburger husban nincs tojas!!!
febr. 14. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/25 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem szeretitek a marhahúst, akkor az eleve nem hamburger lesz, hanem fasírt...
febr. 14. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/25 A kérdező kommentje:

A legtöbb hamburgeresben sem marhahúsból van csak, ahova mi járunk is lehet kérni sertés és csirkéset is... pedig elég híres és jó hely.


Megpróbálom tojással mert nincs ilyen eszközöm amivel préselni tudnàm.

febr. 14. 14:41
 6/25 anonim ***** válasza:
49%

Oké akkor te nem teszel ,de mi ha nem marha hanem sertés burger készül sokkal jobban szeretjük tojással. Most érted, ők nem szeretik a marhát oké hívjad kamu burgernek de én ha jól vettem le a kérdező otthon szeretné készíteni nem egy főzőversenyre.

Én frissen őrölök hozzá koriandert is és nálunk mindenki így szereti. Tippeket várt szerintem a kérdező nem szabályokat

febr. 14. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A hamburgerhúsba tényleg csak só és bors kell, tojás nem. Kézzel gyújd össze először és utána formázd a húspogácsákat, úgy nem esik szét. Nekünk sincs préselőnk, így mindig így szoktuk csinálni és mindig jó lett, egyben maradt.
febr. 14. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/25 anonim ***** válasza:
57%

[link]


Ezt a szószt szoktuk mellé még elkészíteni

én komolyan nem tudom milyen nálatok a fasírt de nálam az nem a tojástól lesz fasírt hanem a fűszerezéstől és nem csak só bors van benne 🤷‍♀️

febr. 14. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/25 anonim ***** válasza:
50%
A tojás meg prézli olyan proli szokás, ha a darált színhúst összegyúrod, akkor egyben marad, nem kell sem külön prés, se semmi más, egyben marad.
febr. 14. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/25 A kérdező kommentje:
9 Anélkül mégis mi tartaná egyben? Ha nem olyan zsíros a hús akkor végképp nincs amitől egybeàllna.
febr. 14. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!