Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Majonézes krumplisaláta:...

Majonézes krumplisaláta: héjában vagy kockázva főzitek?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 20:51
A kérdező szavazást indított:
Egyben főzöm meg a burgonyát és utána hámozom
Meghámozom a burgonyát és felkockázva/karikázva főzöm puhára
35 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Héjában
2021. ápr. 1. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Csakis héjában.
2021. ápr. 1. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Kockázva? A salátába szeletelve kell!
2021. ápr. 1. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen héjában.
2021. ápr. 1. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Héjában, és ha kihűlt, akkor karikákra vágom.
2021. ápr. 1. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Héjában. Egészen más íze van, ha héjában főzik, szerintem sokkal jobb, és nem ázik szét, nem lesz vízízű.
2021. ápr. 2. 01:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Autentikusan kiflikrumplibol hejaban fozve es karikazva ... de a 'hidegkonyhaban' siman keszitik kockara vagva is.
2021. ápr. 2. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Héjastól főzöm.
2021. ápr. 2. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Hájával
2021. ápr. 6. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!