Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hagymalevest fogok csinálni...

Hagymalevest fogok csinálni cipóban. Még nem csináltam, száraz fehérbort ír hozzá a recept, nekem félédes van itthon, jó lehet hozzá az is?

Figyelt kérdés
Bocs az alulinformáltságom miatt, de nem tudom mért kell száraznak lennie, fontos ez?
2021. ápr. 13. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
persze
2021. ápr. 13. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
nem fontos, akkora mennyisegben amennyi a levesbe kerul, valojaban eszre sem veszed
2021. ápr. 13. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó a félédés bor is bele.

Tanácsként írom csináld picit sűrűre mert ha híg rögtön eláztatja a cipót es kifolyik.

2021. ápr. 13. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat
2021. ápr. 13. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Ne rontsd el édes borral... :(
2021. ápr. 13. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 PetheD ***** válasza:
A félédes is jó, de tartsd meg az arányokat.
2021. ápr. 13. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!