Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Búzadarából azaz grízből...

Búzadarából azaz grízből sütött kenyérkét, cipót mivel ízesítenétek?

Figyelt kérdés
Liszt helyett búzadarából tervezek kenyerfélét sütni, ez a marokkóiak egyik nemzeti eledele. Mit gyúrjak a tésztájába, hogy egyrészt finomabb legyen, másrészt hogy ne száradjon ki olyan könnyen, ha már kisült? Sajnos, ha kiszárad, nagyon megkeményedik.

2021. máj. 3. 02:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A smida egy rész búzadara, két rész liszt, nem véletlenül. Csak búzadarából nem lesz jó.
2021. máj. 3. 06:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!