Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Saját fadobozában sült camembe...

Saját fadobozában sült camembertnél a dobozból el kell távolítani a gémkapcsokat, mielőtt a sütőbe teszem?

Figyelt kérdés
Egészben sült camembertet csinálok. A receptek szerint olyat ajánlott venni, amit fadobozban árulnak, és abban magában megsütni. Amit vettem, annak a fadobozát viszont gémkapcsok tartják össze. Inkább eltávolítottam őket és úgy raktam be. De amúgy lehetne baj, ha bennehagynám őket?

2021. máj. 6. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az nem tűzőgépkapocs? Az tartja össze fadobozt.


Különben semmi baj nem lenne belőle, olyan, mint amikor hústűvel sütik a göngyölt szűzet mondjuk, tálalás előtt érdemes eltávolítani, nehogy ráharapjunk.

2021. máj. 6. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

1: Lehet. A sajt fogyasztását amúgy utána úgy ajánlják, hogy nyissuk fel a tetejét, és mártogatni valamivel.


Ami még nem tiszta, a dobozban sütéshez csak az alsó dobozrészben kell bennehagyni, vagy a tetejét is vissza kell rakni? Én előbbi módon csináltam, de valamiért kifolyt, pedig az ajánlott hőmérsékletet használtam, igaz, hogy nem rendes, hanem minisütőben.

2021. máj. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!