Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a fagyasztott kelni való...

Ha a fagyasztott kelni való tésztát ki akarom olvasztani akkor mi a legjobb módszer?

Figyelt kérdés
Segit-e ha bebugyolálom takaróval vagy csak lassabban olvad ki?

#nadrág #konyha #Túró Rudi #Tészqua #Blékon
2021. jún. 3. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Előző este át kell tenni a fagyasztóból a hűtőbe, akkor reggelre kiolvad. Nincs rá gyors kiolvasztási modszer
2021. jún. 3. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Valószínű lassabban olvad bebugyolálva.Szoba hőmèrséklet vagy hűtő.
2021. jún. 3. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Legjobb ha hűtőben olvasztod ki pl egy éjszaka alatt. Ha szobahőn olvad, akkor a külseje hamar kienged, az akár el is kezd kelni a szobahőtől, miközben a belseje jeges, így le lesz maradva. Ha hűtőben teszed, ott is kel a tészta, de a hideg miatt nagyon belassul. Tehát úgy őrizheted meg legjobban az egységes állapotot.

Bebugyolálás nem hiszem hogy számítana. A hőmérséklet számít, bugyolálva talán még melegebb helyen lenne, tehát megint ott tartanál, hogy a külseje nagyon haamr megmelegszik és túlkel.

2021. jún. 3. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
#3, a bebugyolálástól nem melegszik fel hamarabb a fagyasztott kelttészta, hanem pont lassabban olvad és jóval egyenletesebben kel. Szobahőmérsékleten érdemes lehet alkalmazni.
2021. jún. 8. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!