Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell megsütni /kirántani/...

Hogy kell megsütni /kirántani/akárhogy elkészíteni a fagyasztott tengeri hal filét?

Figyelt kérdés
ÉN akárhogy csinálom, szétesik a serpenyőben. Kiengedem úgy sütöm szétesik. Fagyasztva panírozom kirántom szétesik. Mit csináljak vele?
2010. aug. 25. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
rántani: felolvasztás után sózni, majd panírozni, nagyon meleg olajban és rövid ideig sütni...pár perc alatt megsül, ha szétesik azt jelenti túlsütöd
2010. aug. 25. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ja és bő olajban
2010. aug. 25. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Engedd ki,tegyél egy tepsibe alulfóliát,vagy egy alumínium tálcába tegyél egy kis vizet,vajat esetleg.Kis zöldség,krumpli,és a hal.Nekem nem esik szét így.Mindig így csinálom.Ja és ha finomat akarsz akkor a halat forgasd meg egy kis paprikáslisztben vagy adj hozzá egy kis citromlevet.:)
2010. aug. 25. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
64%

Szia!


Én nemrég Így csináltam, egészségesebb mint rántani és nem száraz, nem esik szét és naaagyon finom!: kicsit olvasztottam rajta, beleforgattam paprikás- kevés vegetás- fűszeres lisztbe. Tepsi aljára nagyon kevés olajat öntöttem, ebben előpároltam kevés hagymát. Ráfektettem a halakat, fokhagymát tettem még közéjük. Lefedtem alufóliával, Így nem szárad ki, a meleg sütőbe

visszaraktam úgy, h alatta is fólia van, h párolódni legyen ideje, ne égjen le. A rövid sülési/ párolódási idő alatt 2x meglocsoltam a saját levével. Isteni lett! Hal ize maradt de nem az a bántó, puha lett és omlós de nem szétesős és nem tocsogott az olajban és nincs bunda, ami csak prézli...Csak a fincsi hal:) Ja, kevés citrom még dob rajta picit.

Én egyébként véletlen jöttem erre rá, hogy nagyon jó Így elkészÍtve, ugyanis nem volt elég olajam a serpenyőhöz és lusta voltam boltba menni. De nem bánom, a férjem sem:) Ketten Így egy kilót elpusztÍtottunk:)

Jó étvágyat!

2010. aug. 25. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok paradicsomot, hagymát, zöldfűszereket (oregánó, kakukkfű, vagy amit szeretsz), sót mixerben ledarálsz, jó sűrű legyen. Ebben sütöd sütőben a halfiléket. Én szoktam mellé rakni zöldbabot (de bármi mehet bele amit szeretsz, vagy ki is hagyhatod), és karikákra vágott plusz hagymát is. Isteni, ahogy a szaft besűrűsödik. Nem kell lefedni, hamar kész :)
2014. nov. 18. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!