Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gluténmentes fasírtban a...

Gluténmentes fasírtban a kenyeret mivel lehet helyettesíteni?

Figyelt kérdés
Gluténmentes étrendet kell tartanom. A fasírtban mivel lehet helyettesíteni a kenyeret vagy a zsemlemorzsát amibe beleforgatjuk sütés előtt? A zab szóba sem jöhet, nem bírom az ízét. Kukoricadarára gondoltam, hogy ezt tenném a húshoz kenyér helyett, és ebbe is forgatnám bele sütés előtt. Csinálta már valaki így, van valami más alternatíva?

szept. 8. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Bele nem tudom jó lenne e a kukorica dara de papám nem bírta meg enni a zsemlemorzsaba forgatott fasírtott mama mindig lisztbe forgatta úgy sütötte neki ki.
szept. 8. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

magát a húst főtt rizzsel, vagy reszelt krumplival is lazíthatod, áztatott zsemle helyett.

Beleforgatni meg nem föltétlenül kell semmibe.

Ha mégis akarsz egy extra ropogós külsőt, akkor egészen apróra összetört sima natúr corn flakes-be forgasd meg.

szept. 8. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gluténmentes kenyér? Elvileg létezik ilyen is.
szept. 8. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én simán gluténmentes kenyérrel szoktam.
szept. 8. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

2-es vagyok, kukorica darával összekeverve, szárazzá válhat! Sok vizet képes megkötni, amíg bedagad! Olyan, mint ha búzadarával kevernéd áztatott zsemle helyett -- nem igazán tölti be azt a funkciót. Inkább tömörít!


Egyébként különböző köftéknél léteznek ilyen verziók, hogy gabona őrleménnyel keverik a darált húst, de egyrészt azt is forrázzák, másrészt a nedvszívó és tömörítő hatásuk miatt inkább a tojás kiváltására alkalmasak. Szóval ez az irány egy más verció, más út, más végeredmény.

Ahogy írtam, ha lazítani akarod, az áztatott zsemléhez hasonlóan, első körben főtt rizzsel, vagy reszelt krumplival próbáld meg.

szept. 8. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én gluténmentes kenyeret teszek bele. Beleforgatni pedig lisztbe szoktam, a gluténosat is.
szept. 8. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim válasza:
67%
Nekem anyukám a fasírtot kenyér nélkül reszelt cukkiniből és húsból (természetesen fűszerekkel stb. ) csinálta majd mint ahogy 1. válaszoló írja lisztbe forgatva kisüti
szept. 8. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem kell forgatni semmibe
szept. 8. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!