Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Beraktam a szarvascombot és...

Beraktam a szarvascombot és diót a pácba: só, bors, cukor. Följött a tetejére egy csomó vér. Mit csináljak? Leszedjem merőkanállal? Vagy mi? És az ázott, véres sóval mit csináljak? Kicseréljem?

Figyelt kérdés

okt. 7. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Ki áztattad a húst?
okt. 7. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen.
okt. 7. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Bár én csak egy laikus vagyok, de szerintem szedd le a naggyát. A só ha nem csobog a vérbe szeintem maradhat.
okt. 7. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként milyen pác?

Vadakat nedves pácban szokták érlelni.

Víz,vöröshagyma, babér,egész bors,némi vörösbor,koriander,rozmaring,felforralva lehűtve3-4 nap pác.

A só,cukor(nem is értem minek)csak kiszívja a nedvességet a húsból,papír száraz lesz.

okt. 7. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Füstölni fogom :)
okt. 7. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
4-es: szerintem a kérdezö valamiféle sonkát akarna gyártani
okt. 7. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!