Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pattoghat a zsír a borstól?...

Pattoghat a zsír a borstól? Megszórtam vele a csirkemell-szeletet.

Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pattoghat.
2022. júl. 8. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Mindentől pattog, csak míg mondjuk a csirkemell filé a 90%-át felfogja (hisz nem tud kipattanni alóla a zsír), addig a só és a fűszerek gyakorlatilag vele együtt pattannak.


Ilyen esetekre én a fedőt ajánlom.

2022. júl. 8. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig borsozom (és egyéb fűszerezem) a húsokat - csirkemellet is - és nem jellemző a pattogás.

Ha nedves a húsod akkor pattog, vagy ha fagyasztott húsból készíted és még nem engedett ki teljesen.

2022. júl. 8. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
A bolti csirkemell mindentől pattog, hiszen több int a fele víz.
2022. júl. 10. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Borstól nem pattog (serceg), csak a víztől.
2022. júl. 12. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 geza tozser ***** válasza:
Próbáld meg villával jól megszurkálni hogy a viz/gőz kijöjjön belőle, hátha segit..
2022. júl. 16. 00:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!