Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik fajta szilva a legjobb...

Melyik fajta szilva a legjobb szilvalekvárnak? Lehet kapni Mo-n ageni szilvát? (Nem fára gondolok.) Lekvár sütés esetén a nemesacél, vagy a zománcos tepsi a legalkalmasabb? Mennyi idő kell, hogy a szilvából lekvár legyen, hány fokon legyen a sütő

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A hagyományos "szatmári" szilvalekvárhoz a besztercei szilva a jó.


Szerintem nincs különbség a tepsi anyagát illetően... Épp az előbb láttam egy kérdést, ahol írta, hogy a széle lesül... Sütőpapírt teszel a tepsibe, akkor nem ég le, és végképp mindegy, hogy milyen anyagú.


Keress rá receptekre, kipróbált recept van egy csomó gasztroblogokon, receptes weboldalakon. Van hosszan sütött, alacsonyabb hőmérsékleten, és van 180 fokon sülő, rövidebben is.


[link]


[link]

[link]


stb.stb.

2022. szept. 19. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez pl. az alacsony fokon, sokáig sütős...


[link]

2022. szept. 19. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!