Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel szoktátok beburkolni a...

Mivel szoktátok beburkolni a tortát?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és én általában sima habtejszínnel vonom be, de szeretnék újítani ugyanis észrevettem, hogy azzal nem lehet olyan szépen egyenletesen dolgozni.

2023. jan. 29. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Csokoládéval,karamellel,gesztenyekrémmel,diókrémmel..stb.Rengeteg variáció van.
2023. jan. 29. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Az komoly lehet. Nap végére nem olvad le? Alap, hogy tortát krémmel vonunk be!
2023. jan. 29. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Valamilyen krémmel, de ha nagyon tartós tortát akarsz (ami nem folyik szét ha 1-2 órát áll) akkor fondant-tal vond be, bár ez kicsit bonyolultabb mert úgy kell rásimítani, hogy ne maradjon levegő alatta.
2023. jan. 29. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Marcipán,de jó a tejszínes is amivel eddig csináltad vagy vajas főzött krém.
2023. jan. 29. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Általában azzal a krémmel, amivel töltöm
2023. jan. 29. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Először az arcommal, utána a gyomrommal! :D
2023. jan. 29. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:

#2

Nem olvad le, mert hulala habtejszínt használtam, abban sok a habfixáló

2023. jan. 29. 13:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2023. jan. 29. 13:11
 9/10 anonim válasza:
68%

Vagy hulala, vagy a saját krémje, vagy unidec fondant.

Sok tortát készítek.

2023. jan. 29. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Ja, hogy hulala... Az egy vegyi kotyvalék. Én mindenkit lebeszélnék róla, hogy azt használja bármihez is. A rendes tejszínhab az arról ismerszik meg, hogy rövid időn belül olvadni kezd és ez így természetes. Nem habokkal és habfixálóval kell ökörködni, hanem rendes krémet csinálni a bevonathoz, mert az való erre. Esetleg fondant, marcipán vagy olvasztott csokoládé. A hab az diszítésre való!
2023. jan. 29. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!