Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a rozskenyérbe rozsliszt...

Ha a rozskenyérbe rozsliszt helyett rozspehelylisztet teszek, nagyon más lesz az eredmény?

Figyelt kérdés
Rozsliszt nincs itthon, de van rozspehely. Ha ezt ledarálom és felhasználom lisztként, más a végeredmény? (Állagra, ízre, tápanyag/egészségesség szempontjából.)

2023. márc. 23. 00:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen arányban.

Max 20 szazalekban kb ugyanolyan lesz. A helyedben tobbet nem tennek. A rozskenyer eleve tomor, meg surubb lesz, folytos. Es teljesen mashogy szivja fel a folyadekot is

2023. márc. 23. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A rozspehely ledarálva ugyanaz, mint a teljes kiörlésü rozsliszt
2023. márc. 23. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!