Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lecsónál mi a tökéletes időzítés?

Lecsónál mi a tökéletes időzítés?

Figyelt kérdés

Ritkán tudom eltalálni, mikor esik össze annyira a paprika, hogy rádobhassam a paradicsomot.

Vagy a paprika fő szét teljesen, vagy a paprika még túl kemény és a paradicsom fő szét.


Mi a bevált taktika?

Általában hány perc után mehet rá a paradicsom?



szept. 5. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy időben rakom bele a paprikát és a paradicsomot és kb 10 percig főzöm utána, jó az állaga, egyik sem fő péppé.
szept. 5. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lehámozom a paradicsom héját.Így az mindenképpen szószos állagúvá lényegül a főzés során.Ezért nekem csak a paprikára kell figyelnem.Azt főzés közben többször megvizsgálom.Egyszerre szórom az edénybe a paprikát és az előkészített paradicsomot.Pontos időt nem tudok mondani.
szept. 5. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Én a paradicsomot kicsivel előbb teszem bele, mint a paprikát. A dolog az utolsó percben szokott eldőlni, a paprika képes egy pillanat alatt szétesni.
szept. 5. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Készíts pöri alapra.
szept. 5. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyira azért nem nehéz.par percet szoktam csak a paprikát piritani a hagyman aztán megy rá a paradicsom.
szept. 5. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a paprikát sacc per kb. 10-15 percig párolom, kicsit összeseik és megy bele a paradicsom.
szept. 5. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim válasza:
100%

Én a paprikát szoktam párolni a hagymával kb. 10 percet, és a paradicsomtól függ, mikor teszem bele.

Ha keményebb fajta akkor rögtön, ha puha, leveses, kicsit később.

szept. 5. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
nem pont az a lenyege a lecsonak hogy szet legyen föve? :-D
szept. 5. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8


Szerintem nem.A paradicsomnak mindegy azt meghámozom.Na de a paprika az inkább,akkor jó ha roppanós.Nem ilyen szétmaszlott valami.

szept. 5. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!