Lecsónál mi a tökéletes időzítés?
Figyelt kérdés
Ritkán tudom eltalálni, mikor esik össze annyira a paprika, hogy rádobhassam a paradicsomot.
Vagy a paprika fő szét teljesen, vagy a paprika még túl kemény és a paradicsom fő szét.
Mi a bevált taktika?
Általában hány perc után mehet rá a paradicsom?
szept. 5. 09:26
1/9 anonim válasza:
Én egy időben rakom bele a paprikát és a paradicsomot és kb 10 percig főzöm utána, jó az állaga, egyik sem fő péppé.
2/9 anonim válasza:
Én lehámozom a paradicsom héját.Így az mindenképpen szószos állagúvá lényegül a főzés során.Ezért nekem csak a paprikára kell figyelnem.Azt főzés közben többször megvizsgálom.Egyszerre szórom az edénybe a paprikát és az előkészített paradicsomot.Pontos időt nem tudok mondani.
3/9 anonim válasza:
Én a paradicsomot kicsivel előbb teszem bele, mint a paprikát. A dolog az utolsó percben szokott eldőlni, a paprika képes egy pillanat alatt szétesni.
5/9 anonim válasza:
Annyira azért nem nehéz.par percet szoktam csak a paprikát piritani a hagyman aztán megy rá a paradicsom.
6/9 anonim válasza:
Én a paprikát sacc per kb. 10-15 percig párolom, kicsit összeseik és megy bele a paradicsom.
7/9 anonim válasza:
Én a paprikát szoktam párolni a hagymával kb. 10 percet, és a paradicsomtól függ, mikor teszem bele.
Ha keményebb fajta akkor rögtön, ha puha, leveses, kicsit később.
8/9 anonim válasza:
nem pont az a lenyege a lecsonak hogy szet legyen föve? :-D
9/9 anonim válasza:
8
Szerintem nem.A paradicsomnak mindegy azt meghámozom.Na de a paprika az inkább,akkor jó ha roppanós.Nem ilyen szétmaszlott valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!