Már kész húslevesbe tettem virslit, mennyire kell megvárni hogy felforrjon? Vagy elég ha melegedik 10 percet, akkor is átfő?





A virsli már egyszer meg lett főzve, csak átmelegíteni kell.
Persze húslevesbe én nem tennék.
De hát ízlések és pofonok...





A virslit akár hidegen is lehet enni, mert már "nyersen" is hökezelt, nem nyers.
Ha melegen akarod enni, csak felmelegíteni kell, forralni nem.
De ha normális húslevesröl van szó, azt garantáltan nem rontanám el virslivel.










4-es: parizeR R-rel!
Egyébként meg nem ugyanolyan, csak hasonló










"4-es: parizeR R-rel!"
Mit nem mondasz. Egyébként nem, mert párizsi, csak én szeretem utánozni a gyerekkorom nyugdíjasait nekik pedig parizel volt, meg infulenza.
"Egyébként meg nem ugyanolyan, csak hasonló"
Ezt írtam én is. Egyik vékony, másik vastag, de ugyanaz a szar van benne. Nagyapám hentesként vágóhídon dolgozott, ő már a 60-as években sem ette meg egyiket sem.





"Mondjuk azt nem értem,hogy miért kerül a húslevesbe virsli."
Biztos vagy benne, hogy az a húsleves nem kockaleves, vagy valami zacskós? A muszáj nagy úr néha.





Pár perc elég a virslinek a kevésbé.
A virsli eleve nem nyers mert ki van párolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!