Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés nélküli ananászos...

Sütés nélküli ananászos pudingos recept?

Figyelt kérdés
Valaki nem ismeri ezt a sütit? Olyan volt hogy kalács darabokra szedve vagy szeletekre vágva és az volt rétegezve vaníliás pudinggal meg ananásszal szerintem. Ezek voltak a fő alapanyagok ha jól emlékszem de nagyon nagyon régen ettem már. Azt se tudom hogy össze volt sütve vagy nem

2025. ápr. 15. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ananász tejjel érintkezve botrányosan keserű lesz
2025. ápr. 15. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Az nem a kiwi? Mert ananászt raktam már joghurt tortába és semmi baja nem volt de a kiwi az ehetetlenül keserű lett
2025. ápr. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Valaki egy jó pöri recept?

Tudom ahány ház annyi szokás, de ti hogy csináljátok és ez az ország melyik részét jelenti ?

A "mentett" zöldség csomagomban volt egy fej fehér káposzta. Mit csináljak vele?

Tudjátok ilyen kidobás szélén álló, edd meg gyorsan csomag. A doboz tartalmazott még gombát, sárga répát, paprikákat is, ilyenek is vannak itthon, de ezekre még van ötletem. A káposztához nincs. Káposztás tésztát, káposztás rétest nem szeretem. Egyéb öltet?

Mit tudok főzni az alábbiakból?

fokhagyma túró gyorsfagyasztott kávébab bors só prézli fokhagymakrém fokhagymapor tejpor élesztő porcukor fahéj kökény

Irnátok nagyra becsült recepteket amit imádtok?

Szia. Köszönöm hogy megosztod velem. ❤️

Halászlé recept egyszerűen és gyorsan?

Soha életembe nem csináltam még halászlevet, de ahogy leírják több oldalon is úgy nem nagyon értem... Gondolom a halat kiengedem mert ugye a fagyóba van, aztán mint a tyúkhúsra engedek bő vizet és elkezdem főzni majd mehet bele, só, bors, paprika, hagyma, krumpli,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!