Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet tőle bajom?

Lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
Sütöttem magamnak mirelit rántott csirke szárnyakat. Rosszul sikerült, túlságosan olajos lett megettem ezekből kb 3-4-et. Annyira zsíros volt hogy csöpögött le róla az olaj és a hús ízét nem is éreztem csak az olajat. Most fáj nagyon a hasam. Lehet valami bajom? A maradékot kidobtam :P mirelit fagyasztott zöldséget ettem hozzá. Nagyon szeretem a csirke szárnyat azért akartam azt enni. 16 vagyok még tanulom a sütés főzést. :(

jún. 10. 15:54
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kellemetlenül érzem magam amiért még ezt sem tudom megcsinálni :(
jún. 10. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Max lesz egy kis hasmenésed

Ne érezd magad kellemetlenül, én egyetem alatt tanultam meg főzőcskézni úgy ahogy.. most sem mindig úgy sikerül ahogy szeretném. Sok gyakorlás és majd kitalasztalod

jún. 10. 16:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kelemetlen lesz és fájni fog a hasad de más bajod nem lesz.
jún. 10. 16:42
 4/15 A kérdező kommentje:

A májam nagyon fájt egy ideig. Hányhatok miatta? Nagyon nem szeretnék. Volt egy kicsi hányingerem de már elmúlt :(

Esetleg éjszaka? Akkor dolgozik az epe. :(

jún. 10. 18:21
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Ha eddig nem hánytál akkor nem valószínű hogy fogsz nyugi:)

Nekem ilyenkor a sok, jó hideg víz enyhíti kicsit a tüneteket

jún. 10. 18:25
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
A máj nem fáj, az az epéd volt. Ha hánynál, lehet megkönnyebbülnél és jobban lennél, de ha nem jön magától, akkor ne erőltetesd.
jún. 10. 18:29
 7/15 A kérdező kommentje:
6. Nem eröltetem. Útálok hányni. 😅😣
jún. 10. 18:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Az epémnek sem lesz baja a sok olajtól? Egy ideig fájt az epém de már elmúlt. Akkor minden oke? :P
jún. 10. 20:33
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi már, ennyitől egyik szervednek sem lesz semmi baja
jún. 10. 22:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Ideges típus vagyok.
jún. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!