Lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Sütöttem magamnak mirelit rántott csirke szárnyakat. Rosszul sikerült, túlságosan olajos lett megettem ezekből kb 3-4-et. Annyira zsíros volt hogy csöpögött le róla az olaj és a hús ízét nem is éreztem csak az olajat. Most fáj nagyon a hasam. Lehet valami bajom? A maradékot kidobtam :P mirelit fagyasztott zöldséget ettem hozzá. Nagyon szeretem a csirke szárnyat azért akartam azt enni. 16 vagyok még tanulom a sütés főzést. :(jún. 10. 15:54
1/15 A kérdező kommentje:
Nagyon kellemetlenül érzem magam amiért még ezt sem tudom megcsinálni :(
jún. 10. 15:57
2/15 anonim 

válasza:

Max lesz egy kis hasmenésed
Ne érezd magad kellemetlenül, én egyetem alatt tanultam meg főzőcskézni úgy ahogy.. most sem mindig úgy sikerül ahogy szeretném. Sok gyakorlás és majd kitalasztalod
3/15 anonim 

válasza:

Kelemetlen lesz és fájni fog a hasad de más bajod nem lesz.
4/15 A kérdező kommentje:
A májam nagyon fájt egy ideig. Hányhatok miatta? Nagyon nem szeretnék. Volt egy kicsi hányingerem de már elmúlt :(
Esetleg éjszaka? Akkor dolgozik az epe. :(
jún. 10. 18:21
5/15 anonim 

válasza:

Ha eddig nem hánytál akkor nem valószínű hogy fogsz nyugi:)
Nekem ilyenkor a sok, jó hideg víz enyhíti kicsit a tüneteket
6/15 anonim 

válasza:

A máj nem fáj, az az epéd volt. Ha hánynál, lehet megkönnyebbülnél és jobban lennél, de ha nem jön magától, akkor ne erőltetesd.
7/15 A kérdező kommentje:
6. Nem eröltetem. Útálok hányni. 😅😣
jún. 10. 18:36
8/15 A kérdező kommentje:
Az epémnek sem lesz baja a sok olajtól? Egy ideig fájt az epém de már elmúlt. Akkor minden oke? :P
jún. 10. 20:33
9/15 anonim 

válasza:

Nyugi már, ennyitől egyik szervednek sem lesz semmi baja
10/15 A kérdező kommentje:
Ideges típus vagyok.
jún. 10. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!