Diétas süti receptet adtok? Nem a diéta a cél,szeretem az ízét
Figyelt kérdés
okt. 28. 20:50
2/7 A kérdező kommentje:
Semilyenről. Házi keksz receptet szeretnék,ami kivan próbálva
okt. 28. 21:17
3/7 anonim 

válasza:

válasza:De olyan nincs, hogy "diétás" valami, lehet cccukorbeteg-diétához megfelelö, lehet epebetegeknek való, stb.
Vagy írd le, te mit értesz a diétás alatt
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs benne fél kg cukor pl
okt. 28. 23:02
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Nem igazán érthető, hogy mit szeretnél, mert egyértelműen adódik a válasz, hogy ha nem szeretnél bele fél kg cukrot, akkor kevesebbet teszel bele.
Pótolhatod kalóriamentes édesítővel, de ha nem diéta a cél, akkor lehet, hogy pont az édes ízt akarod elkerüli, ezt nem tudjuk, nem derül ki a kérdésből. Meg először sütiről kérdezel és pl mi az almáspitébe egyáltalán nem teszünk cukrot, mert elég ami az almában van. Akkor ez diétás sütinek számít? Viszont később kekszről írsz. Szóval szerintem senki nem érti, hogy mit szeretnél.
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Ha a cukor mennyiségét akarod csökkenteni, ahhoz nem kell semmilyen speciális recept, egyszerüen a benne lévö mennyiséget felére/harmadára csökkented, a töltelékekböl meg akár ki is lehet hagyni a legtöbb esetben
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat,kekszre gondoltam
okt. 29. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!