Bográcsozni szeretnék,mit lehet főzni FÜSTÖLT csülökből?
Figyelt kérdés
Piacon megvettem a füstölt csülköt, csülkös babgulyást terveztem,de kiderült hogy a vendégim nem eszik meg a bab miatt. Mi mást találjak ki,valami ötlet?okt. 31. 08:01
11/20 anonim 

válasza:

válasza:9-es: a csülökpörkölt NEM füstölt csülökböl készül!
12/20 L.. István 

válasza:

válasza:#10: Ezért ajánlottam ezt az egyszerű receptet. Sok sikert!
13/20 anonim 

válasza:

válasza:Fura egy ízlése van a vendégeidnek.
A bab a világ legjobb kajája!
Én ma is bablevest fogok vacsizni.
Gondolom így már érthető a nevem is, ehehehehe :))))
15/20 anonim 

válasza:

válasza:11, Nem a 9 vagyok, de én ettem már olyan csülökpörköltet, aminek egy része füstölt csülök volt, ha jól rémlik az Alföldön, de tippre előtte kiáztatták vagy valami normális füstölt hús volt, mert nem volt extra sós sem ill. Kellemes füstös íze volt, nem ez az extrém nagyipari folyékony füst íz, amit mostanában lehet venni még állítólagos háztáji csülök esetén is
16/20 anonim 

válasza:

válasza: 17/20 anonim 

válasza:

válasza:Persze, LEHET füstöltböl is csinálni, csak az teljesen más ízü meg jellegü étel.
Meg lehet akár uborkából is pörköltet csinálni, de az sem lesz attól még rendes.
18/20 anonim 

válasza:

válasza:17, ez egy létező étel, attól még, hogy nem a te ízlésvilágod még rendes étel
19/20 anonim 

válasza:

válasza:Lencsével helyettesítheted a babot, ha azt szeretik.
20/20 A kérdező kommentje:
Töltött káposzta lett végül füstölt csülökkel. Isteni finom lett,ajánlom mindenkinek, egyáltalán nem nehéz.
nov. 1. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!