Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor reggelizel és milyen...

Mikor reggelizel és milyen reggelit fogyasztasz amivel és amennyivel délig tényleg jól érzed magad éhezésmentesen, gyengeség érzése nélkül?

Figyelt kérdés
márc. 3. 07:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Bárki bármit momdhat a zabkásáról attól éhes gagyok. Sós reggelit igénylek. Kb 60 gr tk kenyér, sajta sajtkrém/humusz/margarin, plusz vastagon sonkaszeletek (néha light sajt és ketchup is) é smellé rengeteg zöldség olyan 15-20 deka vegyesen.

De ez pici lehet sokaknak mert én csak 155 cm vagyok

márc. 3. 07:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Neha van tojaslrem vagy tonhalkrem amit joghurttal keverek ki hogy ne legyen benne felesleges kaloria

Mindezt 8 es fel 9 kozott. Delben ebedelek

márc. 3. 07:39
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Sajt,sonka, szalámi és sok zöldség.Vagy ugyanez tojással.

Szénhidrát nulla.

márc. 3. 08:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
9 körül reggelizek. Gyümölcsös skyrt müzlivel.
márc. 3. 08:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Rántotta, mikor mivel. Kolbásszal, szalonnával, hagymával, ami éppen van itthon. Ma pl. virslivel.
márc. 3. 08:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Tojáskrém (vagy tojás kb bárhogy elkészítve), tonhalkrém, körözött, avokádó, ilyesmi - ez vagy 1 mirelit kovászos bucira, vagy 2 szelet sokmagvas toast kenyérre. Mellé zöldség, bár megmondom őszintén, azzal küzdök.
márc. 3. 08:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznap tejes kávé és valamilyen péksüti, pogácsa, kakaós csiga. Fél 8 és 8 között reggelizek. 12-ig elvagyok vele.

Hétvégén budáskenyér, tojás mindenféle formában, vajas kifli, kakaós kalács.

márc. 3. 11:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ideális esetben olyan 8 körül kéne reggeliznem, de inkább 8:30 az (rugalmas munkakezdés van nálunk szerencsére). Általában egy bögre teát és egy pohár valami hideg innivalót iszom és többnyire kenyeret eszem, egy vagy két szeletet, attól függően milyen kenyér van otthon és mennyi időm van. Többnyire sósan - májkrém, sonka, szalámi, sajt, tojás, mikor mi van itthon vagy mihez van kedvem, a lekváros meg a nutellás sajnos nem tart ki ebédig (ami nálam olyan negyed-fél kettő, mert egykor kezdődik a szünetem és még el is kell menni, megrendelni, stb - menüs helyen ebédelek, mert muszáj egy kics séta meg friss levegő is és esténként nem szeretek már főzni, hogy legyen másnapra otthoni). Olyan 12 táján már éhes vagyok azért, de inkább kibírom még egy órán át és csak iszom valamit, mint nassoljak (ezt olyan egy éve csinálom, hogy a felesleges kalóriákat amennyire lehet kiiktassam, sajnos könnyen hízok, ha kicsit nem figyelek oda).
márc. 3. 12:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznapokon későbbi külső munkavégzési napjaim otthonon 7.10 körül, más hétköznapokon 8.45 körül, hétvégén teljesen kaotikusan. Ha hétvégén valamiért késő éjszakáig nem alszok és sok alvásra van szükségem, akkor "reggebéd" lesz belőle. Kaja: teljesen változó.

37/F

márc. 3. 12:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

* Napokon

Nem értem, hogy ezt hogyan írta át.

márc. 3. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!