Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tyúk/csirkehúslevesbe...

A tyúk/csirkehúslevesbe milyen fűszereket és zöldséget használtok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Sárgarépa vöröshagyma, fokhagyma, karalábé, vagy zellergumó(ami van épp itthon), kelkáposztalevél, petrezselyemgyökér, paprika, paradicsom, és van hogy zöldborsót is teszek bele, de ezeket csak az íze miatt. Nem teszem bele a levesbe vissza, miután leszűröm.
2011. febr. 17. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Én rengeteg dolgot teszek bele.Répa,zöldség,zeller,ha van akkor kelkápi levél,1 egész hagyma ,egész fokhagyma(pát db.) ha van akkor egy-két gombaszár,1 egész tv paprika 1 egész paradicsom.

Egész bors,késhegynyi gyömbér,késhegynyi szerecsendió,vegeta,ha valamiért még mindig nem tökéletes akkor vetem be a tyúkhúsleveskockát plusznak.

2011. febr. 17. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
sárgarépa, fehérrépa, 1 vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, karalábé. Ha van otthon: kelkápilevél, tvpaprika, paradicsom, néha 1 krumpli, zeller, ha nincs otthon, akkor nem teszem bele. ezen kívül só, bors, csípős paprika
2011. febr. 17. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja első voltam. Egészbors, és vegeta is- A leveskockákról leszoktam. rájöttem, hogy természetesebb a leves íze, nélküle:)
2011. febr. 17. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a hús mellett: sárgarépa, fehérrépa, karalábé, zellergumó, kis kelkáposzta, egy egész fej vöröshagyma (nem teljesen lepucolva, 1 réteg barna héjjal), csípős paprika, ami elmaradhatatlan: 1 közepes burgonya egyben, só, szemes feketebors.
2011. febr. 17. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Csakis a tipikus hagyományos hozzávalókat. Semmi extra. Só, bors, ételízesítő. Hagyma egészben, répa, petrezselyem, karalábé. Tésztát külön kifőzve, pl. cérnametéltet. Szerintem isteni finom.
2011. febr. 17. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
14.53 megint. Persze csirke húsok a lényeg. pl. láb, nyaka, szárny, szíve..stb.
2011. febr. 17. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
A far-hát is nagyon szuper leves alapanyag.
2011. febr. 17. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!