Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell olyan csípős-savanyú...

Hogy kell olyan csípős-savanyú levest csinálni, amit kínaiban lehet enni?

Figyelt kérdés
Googlezni én is tudok, de vajon sikerült-e valakinek tényleg finomra? Bevállt receptet szeretnék. Köszi előre is.
2011. máj. 10. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi vagyok..
2011. máj. 10. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
erre én is.
2011. máj. 10. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 Toto652_89 ***** válasza:
Próbáltam, de nem lesz olyan mint a kínai, mert neki megvannak azok a speciális fűszerei, amiket te nem tudsz beszerezni a közértben, náluk meg talán honos is.
2011. máj. 10. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

*rízsecet

*"kínai" chilipaprika (vagy friss chilipaprika apróra vágva)

*halszósz

*(snidling)


Ha ezek benne vannak, akkor hasonló lesz :)

2011. máj. 11. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Na én egyszer megpróbáltam, recept alapján, de úúú soha többé, a recept szerint kellett bele bambuszrügy...na attól büdösebbet ritkán érezni (engem a lócitromra emlékeztetett) és az állaga sem lett jó, hiába csináltam vele bármit.

Szóval számomra nincs bevált recept, akkor inkább beül az ember a kinaishoz ha megkivánja :)

2011. máj. 11. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!