Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szűzérméből lehet jó brassóit...

Szűzérméből lehet jó brassóit csinálni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
A brassóit szűzérméből kell csinálni.
2009. márc. 11. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
rendben, nemtudtam, még kezdő háziasszony vagyok... :-D akkor csinálom is!!
2009. márc. 11. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:
rendben, nemtudtam, még kezdő háziasszony vagyok... :-D akkor csinálom is!! köszönöm
2009. márc. 11. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó főzést!

Egyébként csinálhatod karajból is (csak az kicsit szárazabb) combból is (az kicsit zsírosabb.

Az eredeti szűzből készül.

2009. márc. 11. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon szeretem a sertéshúst és marhahúst, ezért majdnem mindent pulykából vagy csirkéből csinálok, a brassóit is. A csirkehúsnak megvan az a remek tulajdonsága, hogy 3/4 óra-1 óra alatt megfő, és biztos hogy nem lesz kemény.
2009. márc. 11. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak a brassóit nem főzni kell, hanem sütni.

Sütésnél teljesen mindegy, hogy csirke vagy sertés vagy marha az egyforma gyorsan kész van.

A sertést és a csirkét párolni is egyforma ideig kell kb., a marhát kicsit tovább. Főzésnél igazad van.

2009. márc. 11. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!