Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van kész süteménylapom,...

Van kész süteménylapom, milyen krémet készítsek bele, hogy ne legyen "hétköznapi"?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Főzz tejbegrízt (cukor nélkül), mikor kihűlt, keverd össze habosra vert cukrozott margarinnal. Az egyik felébe keverj citrom- és egy kevés narancslét. A másikba tegyél csokiöntetet (vagy főzd a fele grízt csokisra). Úgy kend a két lap közé, hogy legyen csak citromos, csak csokis, és vegyes rész. Nagyi receptje, eddig mindenkinek ízlett.


Ha valami egyszerűbbet akarsz, készíts pudingot, és tegyél bele gyümölcsdarabokat, csonthéjasokat.

2009. ápr. 6. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a gyors torta:

A kész süteménylapot megkenem mogyoró ízű aranka krémporból készített krémmel (nem kell főzni, csak hideg tejjel összekeverni), teleszórom meggyel, rárakom a másik lapot. A tetejére (ha marad) kenek még egy kis krémet vagy tejszínhabbal díszítem.

2009. ápr. 6. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Legyen habos túrós!:)

Ízesítsd be a túrót porcukorral és citrommal, keverd össze felvert habtejszínnel, és tegyél bele gyümit.Bármit, én trópusi konzervet szoktam, nyáron meg epret.

2009. ápr. 6. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!