Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pulyka felsőcomb filéből...

Pulyka felsőcomb filéből milyen étel készíthető? (esetleg rántott hús? )

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Rántott húsnak nem jó!!!

Megtüzdelem fokhagymával,és bepácolom szárnyas füszer keveréket fokhagymás olajba kikeverek és tepsibe megsütöm.

A másik verzió a combot csikokra vágom. Nagyon sok fokhagymát vöröshagymát cikekre vágok. zsiradékon a hagymát megpárolom rá rakom a húst és puhára párolom. majd főző tejszínel besüritem.

Szoktam a tejszínbe tárkonyt tenni.

2011. nov. 5. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

rántani is jó, ha fokhagymás tejbe beáztatod, másnap lecvsöpögteted,megtörlöd papírtörlővel. finom puha, ízletes lesz. színhús, én is szoktam rántani.

másik finom pác, a sózott szeleteket bekened borsos mustárral, és egy karikára vágott hagymával rétegezve lerakod. ez is jó , ha egy éjjelen át áll.

másnap a hagymát leszeded, egy kicsit papírtörlővel megtörölgeted, és lehet panírozni.

pikáns, különleges rántotthusid lesz.

bármilyen körettel finomak.

2011. nov. 5. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon finom pörköltet is lehet belőle készíteni, pláne egy kis gombával "megbolondítva".Nokedlivel, tarhonyával

,de rizzsel akár rizseshúnak is elkészítheted.

2011. nov. 5. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz belőle pörköltöt,fasírtot.brassóit ,gyrost.
2011. nov. 5. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Pörköltnek is, sült húsnak is, darálthúsnak is jó.
2011. nov. 5. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Csináld meg pörköltnek. Majd a pörköltet daráld le, és készits hortobágyi palacsintát. Ha kérered, leirom.
2011. nov. 6. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 HO-ho válasza:
A pulyka felsőcomb filé kitűnően helyettesíti a vadhúsokat bizonyos vadételeknél.Így kitűnő - vörösboros, fokhagymás - pörkölt házi galuskával, vadasmártás (pulykacombbal) zsemlegombóccal,vagy áfonyás sült, burgonyagombóccal(vagy knédlivel) készíthető belőle. Természetesen kirántva is kitűnő, de a pulyka jellegzetes ízét tompítani kell 1-2 órás (fokhagymás,tejes, mustáros, stb.) valamilyen pácolással, és porhanyósabb is lesz tőle.
2013. jan. 13. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!