Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Silány minőségűek a mai fűszerek?

Silány minőségűek a mai fűszerek?

Figyelt kérdés

Csak én vettem észre hogy egyre több fűszert kell rakni valamibe hogy íze is legyen?


Pl. a Bors, egy csomót kell rakni valamibe, alig győzöm venni.

Pl. az Oregano, lassan egy csomaggal kell a Bolognai-ba.


De szinte mindegyik fűszerre igaz.

Ez a helyzet másnál is?


Vettetek már emiatt drágább fűszert? (pl.Ko**nyi)

Az jobb volt?


Köszönöm.

Üdv.


2012. febr. 6. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem veszek kotányi,knorr ,illetve más márkás füszert mert nekem is ez a tapsztalatom.

Nekem : A METRÓ áruház saját márkás füszerei vátak be ,. Kevés is elég érzed ,hogy tettél valamit az ételbe.

ARO és HORECA néven találod meg...

2012. febr. 6. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

A hurkába anno 1 kg száraz rizshez 1 dkg majoránnát tettünk, ma 2,7-nél tartunk, azonos íz eléréséhez.

"gyenge 'oszt'gyenge..

2012. febr. 6. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!