Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell tojáskrémet...

Hogyan kell tojáskrémet készíteni?

Figyelt kérdés
(Hideg, kenyérre kenhetőre gondolok.)
2008. ápr. 18. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

A hideg kemenytojast attorom, aprora vagott hagymaval, majonezzel elkeverem, mustarral, borssal es soval izesitem.

Jo etvagyat

2008. ápr. 18. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Én a főtt tojást margarinnal villával "megtöröm", enyhén sózom, borsozom, teszek bele piros aranyat, mustárt, esetleg apróra vágott hagymát. Ma is ezt reggeliztem, isteni!:-)
2008. ápr. 18. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Az összetevők nálam is ugyanezek, de én botmixerrel pürésítem. Ez lesz a mai vacsi :)
2008. ápr. 18. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan szoktam csinálni: a kemény tojást beleteszem az aprítóba, vajat, mustárt adok hozzá, fűszereket (ételízesítő, bors, pici őrölt kömény), a legvégén pedig apróra vágott petrezselymet teszek bele.
2008. ápr. 20. 07:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én reszelni szoktam, úgy nagyon finom "szálas" lesz a tojás. Margarin helyett vajat ajánlok :)

Sok sikert és jó étvágyat!!!

2008. ápr. 23. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!