Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a süti tetejére a tejszín habot? Vettem habtejszínt hiába tettem hozzá habfixálót még sem verődött fel, sőt összeesett az egész. Ti hogyan készítitek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 06:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó hideg legyen a tejszin amikor elkezded verni, ha már félig felverődött, akkor add csak hozzá a cukrot és apránként a fixálót, tehetsz bele 2 kis csomaggal is, nekem ez hét végén bevált a tortára.
2012. júl. 4. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

Meggle cukrászhab.

Édesitett,habfixáló sem kell bele.

Évek óta ezt használom és mindig(!) bevállt.

Egy jó mixerrel kőkeményre felverhető.

2012. júl. 4. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:

Ezt a cukrászhabot bárhol lehet kapni!!!

Köszönöm h írtatok aranyosak vagytok!!!Ezer hála!!!!

2012. júl. 4. 07:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Felkiáltó helyett ?????? :)))
2012. júl. 4. 07:25
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

Többféle cukrászati hab is kapható. a legismertebb a Hulala, de az Oké habmester is kitűnő.

sajnos a habtejszínek felverése nagyon kétesélyes, már én sem próbálkozom vele.

sok sikert:)

2012. júl. 4. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Azért esett össze az egész,mert sokáig verted és vaj lett belőle.

A valódi tejszínt csak nagyon rövid ideig szabad verni (2-3 perc),és akkor tenni bele a habfixálót.

A Hulala nem verődik túl,de nem is olyan jó,mint a valódi tejszín.

2012. júl. 4. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

Finomabb az igazi tejszín, csak egyszer rá kell érezni a módszerre, és aztán nem fogod elrontani!


-Igazi jó minőségű habtejszínt kell venni, ezek általában fél literes dobozokban kaphatók. (Van a zacskós fajta is, de az nem valami jó, azt tényleg nehéz, sőt szinte lehetetlen felverni, az inkább habszifonba téve működik!)

-Jól le kell hűteni, legjobb, ha 1-2 napig is folyamatosan hűtőben van. De ha erre nincs idő, akkor az is jó, ha berakod fagyasztóba úgy egy órára. (Azért figyeld, hogy meg ne fagyjon, csak jó hideg legyen!) Én igazából még a hűtöttet is berakom mindig fagyasztóba egy kis időre felhasználás előtt.

-A keverőgép keverőit és a keverőtálat is berakom egy órára hűtőbe.

-Nem kell bele habfixáló sem, ha még aznap megeszitek az édességet, akkor a hab fixáló nélkül is hab marad.

-Viszont ha marad másnapra is, vagy sütibe más krémmel esetleg gyümölccsel kevered a habot, akkor érdemes fixálót is tenni bele.


Gyanítom a habtejszíned minőségével lehetett a baj!?! Zacskósat ne vegyél! Dobozosból is a minőségit! Drága, de finomabb, mint bármilyen mesterséges hab.

2012. júl. 4. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok.


[link]


Creme Patisserie-ezt használom

2012. júl. 4. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippeteket hálás vagyok érte!!!Akkor majd kipróbálom amit mondtál kedves második és majd meglátjuk.Pedig ezt a meggle márkát vettem a dobozos fajtáját,de lehet h az volt a baj h nem volt lehűtve???Mindegy majd legközelebb!!!Mégegyszer kösziii pusziiii Nektek!!
2012. júl. 4. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Érdekes én is cukrászati habalapot ajánlottam, de a kedves jóakarók, megint lehúztak rendesen.

Remélem élvezitek...

2012. júl. 4. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!