Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lecsókolbász készítésénél...

A lecsókolbász készítésénél öntünk alá vizet vagy csak olajon sütjük?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én vízben szoktam megfőzni. De a csak olajos verzió is jó.
2012. aug. 12. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne önts alá vizet. Pici olajon süsd meg.
2012. aug. 12. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
100%

Nem kell víz. Kissé bevagdosva süsd ropogósra.

A vásárlásnál ügyelj, mert a legtöbb az ehetetlen szintet közelíti!

A maga 800 forint körüli áráért pl. a SP.R saját márkása egész jó, vagy kicsit drágábban a több helyen kapható szlovák lecsókolbász.

2012. aug. 13. 06:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

A vízben főtt az főtt kolbász, az olajban, zsírban sütött a sültkolbász. tényleg úgy finom, ha ferdén szépen be van

vagdalva, és, ahogy már írták, érdemes a drágább jobb minőségűt választani, mert némelyik gagyi gyártmány sütéskor kifordul önmagából...

2012. aug. 13. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!