Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt lilakáposztát milyen...

Párolt lilakáposztát milyen húsok mellé lehet csinálni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden zsírosabb hús mellé passzol. liba, kacsa, bőrös sertéshúsok, sertéstarja, vagyis van választék.akár az egybensült fasírt kísérője is lehet.

kitőnő kiegészítője a zsírosabb húsoknak, de egy kis krumpliköret is dukál mellé.

2012. szept. 18. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.És a hús fűszerezése mindegy milyen?
2012. szept. 18. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
semmi extra, mert a káposzta ízletes, zamatos. a húst sóval, borssal, esetleg majorannával fűszerezd. ha szeretitek fokhagymával is meg lehet tűzdelni a sütésre szánt húst.
2012. szept. 18. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

egy kis plusz. ha a lilakáposzta közé reszelsz , vagy vékonyan szelsz 1-2 almát, még finomabb lesz.

a káposzta fontos fűszere, egy kis őrölt kömény.

2012. szept. 18. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sült kacsához imádom!
2012. szept. 18. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
Sütőben finom szaftosra sült oldalas!!!!!!
2012. szept. 18. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:

Amilyen húshoz szeretnéd!

Amúgy legtöbbször a liba és kacsa mellé szokták kínálni.

2012. szept. 18. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 doboszoli ***** válasza:
A sültek klasszikus kísérője, de jómagam szinte mindenhez hajlandó vagyok megenni, de akár magában is. Imádom.
2012. szept. 18. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi,én is szeretem de idáig csak kacsához csináltam. És azért érdekelt,hogy más húshoz adható-e.
2012. szept. 18. 15:12
 10/12 mustafa33 ***** válasza:

Esterházy rostélyos (családi szakácskönyvből 1906):

A jól kivert rostélyos szeleteket besózzuk és fehér-borsozzuk, mindkét oldalát forró zsírban (mangalica, nem olaj!) kissé átsütjük. Apróra vágott hagymát pirítunk zsírban, bele 1 dcl száraz fehér bort, kevés húslevessel felöntjük, felforraljuk és ebben a szeleteket puhára pároljuk. Diónyi zsíral világos rántást, bele vágott petrezselymet, ezt feleresztjük a rostélyos levével, bele 1 dcl tejfel, felforraljuk.

Tálalás: burgonyapüré (esetleg burgonya krokett), párolt vörös káposzta, a mártást külön csészében.

2012. szept. 19. 02:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!