Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a szecsuáni csirkében a...

Mi a szecsuáni csirkében a takony?

Figyelt kérdés
mitől nyálkás a szecsuáni? ha házilag csináljuk, hogy lesz olyan, mint az éttermekben?
2009. aug. 2. 01:29
 1/4 anonim válasza:
100%
miért pont takony????:D
2009. aug. 2. 01:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

mert nyálkás mint a takony. de attól nagyon finom. nem?

egyébként igen, szépen is kifejezhettem volna magamat,elnézést

2009. aug. 2. 01:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy a szójaszósztól és a keményítőtől. Vettem egy kis üveggel, de nem lett olyan, mint kellett volna,ráadásul a keményítőtől fehéres is lett. Erre meg az volt a válasz, hogy amit vettem, abban nem igazi szójaszósz volt, csak az volt ráírva. Feladtam.
2009. aug. 2. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A csirkét szépen bepácolgatod, majd sütni kell, esetleg kevés vízzel felönteni.A végén ők keményítővel sűrítik, ezt először hideg vizben kell elkeverni, majd hozzáönteni a kajához, utána elzárni a gázt, már nem kell főzni.Nem kifejezetten takony, de valóban más, mint a lisztes habarás, vagy rántás.
2009. aug. 2. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!