Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem különül el a beiglib...

Miért nem különül el a beigliben a tészta meg a töltelék? Valahogy nem olyan szép "csigás". Az íze finom.

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Így csinálod, akkor jónak kell lennie.

http://www.youtube.com/watch?v=EiXikPT2l6I

2012. dec. 16. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első!Köszönöm ezt a linket.Neki fogok ugrani én is a beigli sütésnek. :) Bár nem "értem" ,miért kell bele az a sok mazsola.
2012. dec. 16. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!