Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kiolvasztás után meddig jó a hús?

Kiolvasztás után meddig jó a hús?

Figyelt kérdés
Ma délután kiolvasztottam egy egész alsó csülköt. Még csak félig olvadt ki, hideg vízbe tettem, a hűtőbe. Jó lesz még, ha holnap reggel csinálom meg?

2013. jan. 30. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan megcsinálhatod holnap is, nem lesz semmi bajod tőle.
2013. jan. 30. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz, de én víz nélkül tenném simán egy tálban a hűtőbe.
2013. jan. 30. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. jan. 30. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is víz nélkül szoktam, tálban, vagy peremes tálcán. Egyik nap kiveszem, másnap sütöm-főzöm. Semmi baja.
2013. jan. 30. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ha esetleg füstölt a csülök, akkor érdemes vízben tartani,így biztosan nem lesz túl sós és füstös, de ha csak sima nyers, akkor víz nélkül egy tálba téve, egy neylonba húzva szépen kienged éjjel.
2013. jan. 30. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!