Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti milyen húsból csináljátok...

Ti milyen húsból csináljátok a tatár beefsteak-et?

Figyelt kérdés
A bélszín nagyon drága, mivel helyettesítitek?
2013. ápr. 24. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
marha felsál , marhanyak
2013. ápr. 24. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Bélszínből az igazi, de felsálból is tűrhető.
2013. ápr. 24. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Combból, valami kevésbé inas részből. Felsálból gyönyörű részeket lehet kivágni.
2013. ápr. 24. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

A bélszínt nem tudom megfizetni, így fehér vagy feketepecsenyéből, illetve marhanyakból szoktam, hároszszor

átdarálva. a darálások között mindig szétszedem a darálót és elmosom, mert egy csomó láthatatlan vékonyka ín feltekeredik rá és a tárcsát is eltömíti.

de így krémszerű lesz, és nagyon finom.

2013. ápr. 24. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Elég gyakran készítünk, szeretjük.

Nem éreztem számottevő különbséget a 6500 forintos bélszín, és a fele ennyibe kerülő fekete/fehér pecsenye(mindkettő comb alkatrész) között.

Nyakból? Inkább nem, de ízlések, és pofonok...

2013. ápr. 24. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!