Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A főzőtejszint lehet csak úgy...

A főzőtejszint lehet csak úgy magába fogyasztani?

Figyelt kérdés

hideg gyümölcslevest szeretnék csinálni, nem akarok főzni ebbe a melegbe, ezért csak simán a gyümölcsléhez önteném...lehet így ?


köszönöm


2013. jún. 21. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Persze, hogy lehet. Egyébként a habtejszín jobb főzéshez is, mint a főző ... meg úgy általánosságban mindenhez, mivel a habtejszín színtiszta tejszín, a főzőtejszín pedig csökkentett zsírtartalmú, adalékanyagokkal feljavított melléktermék, amit ezzel a propagandával sóznak rá a hozzá nem értőkre:)
2013. jún. 21. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Hát ezt azonnal megcáfolom, ez sima hazugság a főzőtejszínről.

a főzőtejszín minden adalékanyagtól mentes, 20 % zsírtartalmú (MO-on ), a tejföl mellett opcióként használható bármibe, főzve, és főzés nélkül is.

A habtejszín zsírosabb, habbá verhető, a főző nem.

ennyi a külömbség.

Szóval kedves kérdező, nyugodtan tedd bele a hideg gyümölcslevesbe főzés nélkül is tökéletes lesz.

2013. jún. 21. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!!
2013. jún. 21. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:

"a főzőtejszín minden adalékanyagtól mentes, 20 % zsírtartalmú (MO-on )"


Ez nem igaz, legközelebb nézd meg, mi áll rajta!


president: tejszín, módositott keményitő, stabilizátor, emulgeálószer, pektin, karragén


alföldi: 20%-os zsírtartalmú tejszín, módosított kukoricakeményítő, stabilizátor (E-407).


milli: tejszín, módosított keményítő, stabilizátor.


parmalat: 20% zsírtartalmú tejszín, tejfehérje, stabilizátor.


Stb. Míg a habtejszínnél ugyanezekhez a termékekhez csak 1 összetevő van feltüntetve, 30%-os tejszín. Ennyi. Nem mondom, hogy halálosan egészségtelen, de egyértelműen a habtejszín a jobb választás.

2013. jún. 21. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Az sem ártana, ha valaki utánanézne, hogy a felsorolt adalékanyag miből van, mert mindegyik természetes és nem műanyag...Szigorúan ellenőrzött természetes alapú állományjavítók a sűrűség érdekében. ha már szőrszálat hasogatunk...
2013. jún. 21. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
8%
A stabilizátor nincs kifejtve, tehát nem tudhatod, hogy mesterséges-e vagy sem.
2013. jún. 21. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Szia én ajánlom a főzőtejszínt,én is szoktam hideg gyümilevest csinálni,itt a receptje:

1 konzerv barackot,vagy bármilyen gyümölcsnek a levének a felét kiöntöd egy tálba,a másik felét turmixgépbe.A gyümi harmadát is a turmixba teszed,a többit apróra vágva beleteszed a tálba.A turmixba tegyél még egy vaníliás cukrot,ízlés szerint kristálycukrot,és egy csipet fahéjat.Ezt turmixod össze.Ezután öntsd ezt bele a tálba a többihez,keverd el,és öntsd hozzá a tejszínt is,ezt is keverd bele.Nagyon finom nyári hűsítő .Sokszor szoktam ilyen melegben készíteni.Jó étvágyat :D

2013. jún. 21. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Az stabszer pl tengeri moszat alapú sűrítő anyag, vagyis természetes eredetű. (73-nak )
2013. jún. 21. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!