Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hidegtálat készítünk, viszont...

Hidegtálat készítünk, viszont nem fogyasztunk tejtermékeket. Mivel pótolhatnánk a tejfölt? Vagy jó csak simán majonézzel is? Nem túl tömény úgy?

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak majonézt szoktam rakni a salátára. Szerintem finom úgy is, csak nagyon sok kell rá.

Bár esetleg ha nagyon minimális növényi tejjel hígítod, talán úgy is jó lesz. Azt hiszem legközelebb ki is próbálom így.

2013. jún. 21. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt próbáljátok ki.

2013. jún. 21. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
És ha nem fogyasztasz tejterméket,akkor a majonézben mi van?
2013. jún. 23. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, van tejmentes majonéz. Legalábbis tejfehérje nincs az univerben.
2013. jún. 23. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Olvasd végig a kérdést. Nem a majonézzel volt a probléma, hanem a tejföllel. Azzal szokták lágyítani a majonéz markáns ízét. Végül nem került bele semmi, csak a majonéz. Szerencsére így is finom volt.:)
2013. jún. 25. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó,oké.
2013. jún. 26. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!