Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leves készítés között mi a...

Leves készítés között mi a különbség a paszternák és a petrezselyemgyökér között? Ahol én élek, itt nem lehet petrezselemygyökeret kapni, jó ha paszternákkal helyettesítem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd meglátod. Én például szeretem a paszternákot. Ha petrezselyem zőggye van, azt az tegyé a levesbe.
2013. szept. 6. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerencsés környéken laksz. Én símán lecserélném, ha lehetne kapni. A paszternák lágyabb, nem olyan szálkás a texturája, az íze meg kicsit édesebb.
2013. szept. 6. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon finom, szerintem is használhatod nyugodtan petrezselyemgyökér helyett.
2013. szept. 6. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Felénk azt tartják, hogy a paszternák az a sárgarépa és a petrezselyem gyökér egyben.2 in 1...hát azért ez nem teljesen igaz ám. De nyugodtan használhatod helyette. :)
2013. szept. 6. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Néha én is azzal helyettesítem, szerintem még finomabb is, mint a petrezselyemgyökér.
2013. szept. 6. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!