Ha a receptben tejszín van amit forralni kell, az milyen tejszín? Hab, vagy főzős? Vaníliaszószhoz kellene.
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 12:28
1/4 anonim válasza:
Habtejszin. A főző tejszínt max sós ételekhez lehet hasznalni, de ahhoz is jobb a habtejszin.
2/4 anonim válasza:
Habtejszín jár bele. A főzőtejszín alacsonyabb zsírtartalmú, így nem is olyan selymes, mit a habtejszín.
A főzőtejszín a tejföl kiváltására jó, de nem savanyú.
3/4 anonim válasza:
Mindenbe habtejszín való, ha a minőségre mész.
A habtejszín ízesítését általában az adott adalékkal együtt való felforralással (pl. vanília vagy fahéjrúd, csokoládé) szokták elérni, arra figyelj, hogy utána le kell hűteni a tejszínt mielőtt fel tudod verni, melegen ez nem megoldható.
A főzőtejszínt egyébként nem lehet felverni, mert annyira alacsony a zsírtartalma.
4/4 anonim válasza:
Édességekhez mindig habtejszin kell, de én még ételbe is azt szseretem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!