Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a receptben tejszín van...

Ha a receptben tejszín van amit forralni kell, az milyen tejszín? Hab, vagy főzős? Vaníliaszószhoz kellene.

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Habtejszin. A főző tejszínt max sós ételekhez lehet hasznalni, de ahhoz is jobb a habtejszin.
2014. máj. 10. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Habtejszín jár bele. A főzőtejszín alacsonyabb zsírtartalmú, így nem is olyan selymes, mit a habtejszín.

A főzőtejszín a tejföl kiváltására jó, de nem savanyú.

2014. máj. 10. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenbe habtejszín való, ha a minőségre mész.


A habtejszín ízesítését általában az adott adalékkal együtt való felforralással (pl. vanília vagy fahéjrúd, csokoládé) szokták elérni, arra figyelj, hogy utána le kell hűteni a tejszínt mielőtt fel tudod verni, melegen ez nem megoldható.


A főzőtejszínt egyébként nem lehet felverni, mert annyira alacsony a zsírtartalma.

2014. máj. 10. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Édességekhez mindig habtejszin kell, de én még ételbe is azt szseretem jobban.
2014. máj. 10. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!