Keksz száradását lehet valahogy gyorsítani?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta kérdés, de a puhításra annyi praktika van, gondoltam hátha szárításra is van valami, csak én nem tudok róla :D
Sütöttem egy kekszet, reméltem hogy ha kihűlt, már viszonylag kemény lesz, mert úgy szeretem, de sajnos nagyon puha. Holnapra biztos megszáradna levegőn, de elég türelmetlen vagyok :D
Arra gondoltam, hogy esetleg visszatenném a sütőbe alacsony lángon, résnyire nyitott ajtóval. Ez butaság lenne?
2014. máj. 16. 12:44
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy a kekszre jó-e de a kenyeret a te módszereddel szoktam szárítani. Jól felmelmelegítem a sütőt, berakom a kenyeret és résnyire nyitom az ajtót. Mondjuk ha már elég meleg a sütő én a lángot el szoktam zárni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést, megpróbálom akkor egy kisebb adaggal:)
2014. máj. 16. 12:55
3/3 anonim válasza:
Vagy mint a 2x sültet, teflonban, zsír/olaj nélkül fent a lángon, esetleg beteszed a mikróba néhány percre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!