Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Őszibarack konzerv, ananász...

Őszibarack konzerv, ananász konzerv és alma összeillenek? Palacsintába raknám őket vaníliaszósszal, a palacsinta tetejére meg tejszínhabot raknék.

Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az almát kihagynám. Főleg, ha a tetejére rakod és nem bele, akkor meg is barnul, ha nem locsolod le citromlével.
2014. júl. 2. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor eperkonzerv?
2014. júl. 2. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó az alma is ha meg van főzve.
2014. júl. 2. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Én nem kérek belöle, pedig nagy palacsintarajongo vagyok.
2014. júl. 2. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért konzerv? Friss őszibarack, málna, ribizli. Én szeretem pl a banán, kivi, eper kombinációt. Ezt is le lehet sodóvsl önteni.
2014. júl. 2. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz az elgondolás, de több tényezőt is figyelembe kell venni. a konzerv őszibarack és a konzerv ananász teljesen más puhaságú, esetleg gyümtortába lehetne összehozni. az alma is kemény nyersen, tehát csak párolva passzítható pl a konzerv barackkal.

Én is a friss gyümölcsökre szavazok, így nyárvíz idején meg főleg.

2014. júl. 2. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!