Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen melegszendvicskrémet...

Milyen melegszendvicskrémet szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
Gyermekeim szeretik a változatos kaját. Ha rövid időn belül ugyanazt adom, akkor nem nagyon esznek. Imádják a melegszendvicset, de már unalmas a párizsi-sajt. Inkább krémeket csinálnék akár a sajt helyett is, mert sajt amúgy sincs mindig otthon. Piritósra kenhető krémek is érdekelnek. Tudnátok recepteket írni?
2010. jan. 16. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Darálthús konzervet margarinal fűszerekkel, hagymával különböző zöldségekkel összekeverek. Mehet bele kukorica, gomba, paprika ami épp van.
2010. jan. 16. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, de mégis nagyon finom megoldás, ha veszel boltban pizzakrémet. Igaz, nem házi, de melegszendvicshez is nagyon finom tud lenni.
2010. jan. 16. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
2010. jan. 16. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Én nagyon szeretem a tonhalas meleg szendvicset:darált tonhalat összekeverem zöldbabbal és hagymával,majd ízlés szerint fűszerezem...nagyon finom :)


gomba krémet szoktam még,sajtkrémeset(mackó tömlős sajt,trappista,edami sajt + ízlés szerint amit akarsz)


tojásos halpástétom:darált tonhal,2 db főtt tojás le reszelve,margarin,mustár,só,bors,1 fej reszelt hagyma,1 gerezd reszelt fokhagyma (jó pépesre összeverem akár botmixerrel,hogy kenhető legyen)pirítóssal nagyon finom :)

2010. jan. 16. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanában szoktam rá a házi krémekre. Készítettem sima körözöttet köménymag nélkül(ki nem állhatom), fokhagymával vagy lilahagymával nagyon jó.

Az egyik legjobb krémem a répakrém. Répát le kell reszelni a sajtreszelőn (kis lyukú), hozzáadni annyi majonézt és tejfölt amennyit felvesz(nem sok). Kis fokhagyma, só bors...isteni!

Avokádó krém, tojáskrém...ezeket mindmind pirítósra kenve baromi jó!

Bocs, hogy ezek nem melegszendvicsek, csak gondoltam adok pár ötletet.

A melegszenvicset én löncshúsból csinálom, margarin, kis tejföl, hogy könnyebb legyen, só, bors, majoranna, mustár, pirospaprika, (ízlés szerint ketchup). Nagyon finom, próbáld ki!

2010. jan. 17. 00:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó vagyok, az egyik kedvencemet kihagytam...a sajtkrém. Trappistát, (vagy amilyen sajt van itthon) reszelek. Hozzáadok annyi tejfölt, hogy krémes legyen. (soványabb tejfölt, mert a sajt amúgy is zsíros). Lehet, hogy feltűnt, hogy imádom a fokhagymát, így én azt is teszek bele egy nagyon keveset, de nem muszáj. Só, kis bors...és kész.:) Pirítósra szintén nagyon jó!
2010. jan. 17. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Párizsi helyett tegyél beel Sága prémium pulykamellsonkát, Medve sajjatl nagyon finom, lehet ég tenni bele pirosaranyat, paardicsomot, kaliforniai paprikát. Sajtból pedig vegyél többet, ha hamar elfogyik... Krémek pedig: Creme Bonjour vagy Milli vajrémek(van 3-4 féle)
2010. jan. 17. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! csinálj házi máspástétomot.ha akarod leírom, hogy szoktam én csinálni.

melegszendvicskrém.25 dkg zalai felvágottat ledarálni,hozzáreszelni 15 dkg sajtot, fokhagyma, piros arany,mustár izlés szerint. tejfölt annyit, hogy jól kenhető legyen.tetejére is mehet egy kis reszelt sajt.

mi vacsorára a kenyérre kenve a gázsütőben szoktuk megsütni a sajt ráolvadásáig. nagyon finom és kiadós.

üdv-eri-

2010. jan. 18. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Marha lábszárat szoktam venni,pörköltösen jól megfűszerezem,addig főzöm amig a húst,amig egésszen nagyon puha lessz(remegős).Utánna ledarálom v turmixolom,teszek hozzá sűrített paradicsomot,és hogy kenhető legyen zsemlemorzsát,utófűszerezem hogy jó legyen.Nagyon kiadós,mélyhűtőzhető.Én 1kg húsból szoktam,sokáig kitart,bőven behozza az árát,pizzához is jó.Zs
2010. jan. 19. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Csirke v kacsa mályat-zsírban-puhára megsütöm.Ledarálom v turmikszolom.Fűszerezem-só,bors,majoranna,kicsi mustár.Visszateszem rá a zsirt amiben sütöttem,teszek hozzá zsemlemorzsát és jól kikeverem,hogy kenhető legyen.Nagyon finom,de vigyázz romlékony-mélyhűtőzhető.
2010. jan. 19. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!