Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami nagyon finom süti amit...

Valami nagyon finom süti amit már többször süttetek és bevált?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mostanába neki fogtam sütni mivel szeretnék megtanulni. Persze most csak próbálom ki a recepteket. Mármint direkt azért sütök meg egy bizonyos sütit, hogy nézzem meg h tökéletese a recept. S ha nem az akkor a recept mellé feljegyzem, hogy következőbe mit csináljak másképp.

Szóval szeretném ha olyan recepteket irnátok amiket kipróbáltatok+tanácsokkal ellátva esetleg h mire szoktatok és kell figyelni.


2010. febr. 12. 10:29
 1/7 A kérdező kommentje:
A legegyszerűbbekre gondolok..
2010. febr. 12. 11:29
 2/7 anonim válasza:

Szia!


Kiwi szelet, ez az aktuális kedvencünk. Nagyon egyszerű, fincsi süti.

Receptje:

Tészta: 6 tojás sárgáját 30 dkg cukorral habosra keverni. Hozzáadni 1,5 dl tejet és 1,5 dl olajat, majd 30 dkg lisztet. Végül a 6 tojás felvert habját és egy sütőport. 25 percig 175 fokon sütni.

Krém: 3x2 dl tejföl, 0,2l HULALA tejszín, 6 evőkanál cukor, ezt is kemény habbá verni, és a kihűlt tésztára kenni. Tetejére hámozott kiwi karikákat kell tenni.

2010. febr. 12. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Még várok válaszokat!!!!

2010. febr. 12. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nagyon sok minden van,és amit én eddig innen megcsináltam minden sikerült!Sok sok kép is van

2010. febr. 12. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Az almás-krémes süti nagy kedvenc régen. Többször vittük ezt ajándékba is, pl. mikor kisbabát látogattunk és mindenhol nagy sikert arattunk vele. Megpucolsz pár szem almát, a mennyiség a tepsi méretétől függ. Felvágod nem túl vastag szeletre, megszóród fahéjjal. Egy tepsit kibélelsz több réteg alufóliával vagy sütőpapírral. A fahéjas almaszeleteket leteríted a tepsi aljára, jusson mindenhova. Piskótatésztát készítesz. Akkor igazán mutatós, ha kakaósat is csinálsz, nem csak simát. Ráöntöd az almaszeletek tetejére a kétféle piskótát, majd megsütöd. Ha megsült, akkor egy tálcára kiborítod, úgy, hogy a piskóta legyen alul, az alma felül. Míg hűl, krémet csinálsz. Margarint kikeversz porcukorral. Ne ijedj meg, a porcukor soha nem szokott teljesen elolvadni a margarinban, egy kicsit mindig érezni fogsz benne, míg a sűrűre főzött és folyamatos keverés mellett kihűtött pudingot hozzá nem kevered. A kész krémet az alma tetejére kened. Rá lehet tenni olvasztott csokit, csokireszeléket vagy csak simán kakaóport.
2010. febr. 12. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a muffinok,amik bejönnek.Egyszerű és megunhatatlan,mivel úgy variálod,ahogy akarod.Van egy alap tésztám,amit mindig másképp készítek...fahéjjal,csokidarabokkal,meggyel stb.A fantáziád szab csak határt!
2010. febr. 12. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia, ha még visszanézel akkor azt az alap receptet szivesen fogadnám:D
2010. febr. 15. 07:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!