Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem pirul meg a csirkeme...

Miért nem pirul meg a csirkemellfilém?

Figyelt kérdés
Kis kockákra szoktam vágni. Akàr meddig sütöm, cssk kifehéredik, de nem barnul be. Ha kis olajat rakok alà, ha többet, akkor se.
2015. jún. 14. 07:38
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
PL. tùl alacsony fokozaton sütöd, túl sokhús van egyszerre a serpenyöben - akkot lesz piros, ha kevés hús sül nagyobb felületü edényben magas höfokon.
2015. jún. 14. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Akkor süsd tovább! Egy idő után elkezd majd szenesedni is.
2015. jún. 14. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
A csirkemellet nagy lángon kell pirítani, ahhoz, hogy ne engedje ki a levét azonnal. Mindenképpen forró serpenyőbe kell tenni, majd pár percig hagyni pirulni, anélkül, hogy elkezdenéd kavargatni, fordítgatni. amikor azt látod, hogy már majdnem teljesen kifehéredett felülről a hús(anélkül, hogy hozzányúltál volna), akkor már valószínűleg az alja szépen megpirult
2015. jún. 14. 07:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Ne sózd meg, és töröld szárazra amikor bedobod.
2015. jún. 14. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Kapcsolj felülről pirítás üzemmódba, és rakd feljebb a tepsit.
2015. jún. 14. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Mit raksz alá az olajon kívül?

Ha a folyadék elpárolod, akkor pirulnia kell. Amíg sok a folyadék, addig nem pirul, hanem párolódik vagy fő.

Milyen hőfokon készíted? Közepes és maximum között kell.

És persze kell neki idő is. Gyorsan kifehéredik, de a piruláshoz idő kell.

2015. jún. 14. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre hogy ha csak olajat teszek alá akkor bármit csinálok nem pirul, viszont ha az olajba teszek egy kis vajat vagy margarint akkor szépen megtudom pirítani.
2015. jún. 14. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Forró forró serpenyőbe kell belerakni és nem túl nagy mennyiséget, hogy ne hűtse vissza. Ha lehet normális edényt használj, ne kerámiát és társait. Ne sózd, mert hamarabb ereszt levet. De ha nagyon vizes a hús, akkor nem tudsz vele mit csinálni, most jártam úgy, hogy amint beletettem máris levet eresztett, a végén sem tudtam pirítani, mert nagyon gyorsan kész lett, ha tovább sütöm már szétesett volna.
2015. jún. 14. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!