Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az milyen lenne, ha a főtt...

Az milyen lenne, ha a főtt kukoricát először lemorzsolnám, majd utána főzném meg?

Figyelt kérdés

Kevesebb lenne a veszteség, és ha esetleg különleges ízt ad a csutka, vagy minek nevezik, akkor azt is mellé főzném.

Nagy hülyeség?



2015. júl. 5. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

HA a FÖTT kukoricát lemorzsolod, azt utána nincs értelme megfözni, mert már meg van fözve.


A FÖZNIVALÓ kukoricát meg nem tudod lemorzsolni, mert a szemek puhák, ha morzsolni akarnád, akkor szétnyomódnak.


A szemeket esetleg le lehet vágni a csöröl, de akkor egy részük a csutkán marad - sokkal többet dobsz ki, mint ha a megföttet eszed.


Emellett a csutka is ad ízt neki.

2015. júl. 5. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

igaz, rosszul tettem fel, thx. a javításért. :D

aha, akkor ezért nem így csinálják. :) Ezt is köszi. :)

2015. júl. 5. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a már megfőtt kukoricát simán le tudom morzsolni.
2015. júl. 5. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Ne Miku válasza:
Ketszerfott kukorica!
2015. júl. 7. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!