Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell olyan sajtos rudat...

Hogy kell olyan sajtos rudat csinálni, ami belül is sajtos és olyan finom folyós sajt van benne, kívül pedig ropog?

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem csak addig marad benne folyós a sajt, amíg meleg.
2015. júl. 5. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de csak olyan sajtos rúd receptet találok a neten, ami csak kívül sajtos. Amire én gondolok, az nem ilyen ujjnyi vastagságú, hanem téglalap alakú, belül üreges és egy kevés sajt van benne.
2015. júl. 5. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez esetleg? :)


[link]

2015. júl. 5. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Iiiigen ez az! :-) Köszi!!!!
2015. júl. 5. 19:52

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!