Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkehúsleves: körülbelül...

Csirkehúsleves: körülbelül mennyi ideig kell főzni a csirkehúst? Nem egész csirke, hanem 1/2 kg aprólék esetén?

Figyelt kérdés
Köszi!

2015. nov. 24. 18:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem sokáig, ha aprólék, akkor mire a zöldség megpuhul, a hús is jó lesz (fél-háromnegyed óra max).
2015. nov. 24. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Lehet, hogy nem jól írtam és nem aprólék! Vannak benne egész szárnyak, combok is! (Nem tudom, hogy az még apróléknak számít-e...)
2015. nov. 24. 18:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Így is elég neki annyi, amennyi a zöldségeknek.
2015. nov. 24. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor már beleszalad a villa, akkor jó.

Én úgy szeretem, ha már leesik a csontról.

2015. nov. 24. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikőtöknek!!! :-)
2015. nov. 24. 19:11
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is tovább szoktam főzni, én is úgy szeretem, ha már leválik a hús a csontról.


Mikor minden kellően puha, akkor kész :)

Ellenőrizd. Először olyan 45 perc múlva.

2015. nov. 24. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Én mindig ellenőrzöm mennyire puhul meg a hús, ha a villa kellően belemegy akkor már jó. nekem kb 40-50 perc az átlag idő, pontosan nem mérem. Lényeg amikor a zöldségek meg puhulnak főleg a sárga répa akkor a hús is jó szokott lenni. Ha tyúkból csinálom akkor ugye tovább kell főzni kb 30 perccel eleinte mindig túlfőztem ezzel a zöldségeket. De akkor én előfőztem mindig a húst kb 20 percig és utána ezzel sem volt baj.
2015. nov. 24. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/23 anonim ***** válasza:
62%

Hát figyelj, a húsleves ott kezdődik, hogy minimum főzöd 40 percig a húst a vízben fűszer nélkül. Amikor már leszedted a habot, és nem habzik, mehet bele a só és a szemesbors, majd a zöldségek. És így együtt még vagy 3 óra hossz, gyöngyöztetve. Az elejétől gyöngyöztetve kell főzni, különben zavaros lesz a leve.

De ha odarakod reggel, délre kész van. Azzal nem sok gond van, csak habozni kell az elején.

Az a lényeg, hogy ne bugyogjon a leve.

2015. nov. 24. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/23 A kérdező kommentje:
Igazán köszi az újabb tapasztalatokat, infókat! Rendesek vagytok!
2015. nov. 24. 20:06
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem a hústó függ, hogy mennyi ideig kell főzni.

Nekem egy húsleves minimum másfél óra, hogy minden jól összefőljön benne.

2015. nov. 24. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!