Szerintetek milyen lehet ez a citromos krém?
Figyelt kérdés
4 dl tejet és 1 csomag tejszínízű pudingot sűrűre főzni, 50 g cukrot még melegen belekeverni, citromhéjjal és lével ízesíteni, majd 2 dl felvert tejszínbe forgatni a kihűlt pudingot.
Nem szeretnék vajas, csömör krémet csinálni, ezért egy ilyenre gondoltam, de nem vagyok benne biztos, hogy finom lenne. Mindenhol csak olyan főzött krémet találok, amihez lisztet is használnak és úgy keverik a kihabosított vajhoz.
Esetleg aki tud jól bevált citromkrémet, az is küldhet:)
2016. júl. 1. 09:56
1/5 anonim válasza:
[link] tessék. Egyszer megcsináltam ezt anno franciáknak, akikről tudni, hogy édesszájúak, nem győztek hálálkodni. :D Ez a lehető legfinomabb, elszúrhatatlan. :)
2/5 anonim válasza:
Ha már nem szeretnél csömör, műanyagkrémet készíteni akkor minek a puding?
Ennyi erővel felvernék 4 deci habtejszínt és vaníliás cukorral meg citrom reszelt héjával ízesíteném. Így nem lenne tele E-kkel, mint a puding, és sokkal lágyabb, krémesebb lenne.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy jó tejszínes pudinggal is, nekem olyan receptem van, amiben vaníliás pudingot kell főzni, bele 3 citrom leve, az nagyon finom, igaz van benne margarin is, de én sokkal kevesebbet rakok bele, mint amennyit a recept ír (25dkg helyett kb.5dkg-ot), egyáltalán nem nehéz a krém. Majd írd le, milyen lett a krém tejszínnel, ha megcsináltad, kíváncsi vagyok azzal is jó-e.
4/5 anonim válasza:
2-es, mesélj már még azokról az E-kről!
5/5 anonim válasza:
4es 2es az E számokra gondol de azt nem tudom hogy 2es tudja-e pontosan mik is azok az E számok. Minden adalék és alapanyagnak van E száma. Tehát a vitaminoknak ugyan ugy van mint az olyan egészségre káros anyagoknak mint a gumiarábikum vagy foszforsav. Egy almát is fel lehet írni E számokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!