Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szűzpecsenyét ki lehet rántani?

A szűzpecsenyét ki lehet rántani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Naná!!! És milyen finom!!! Én kb. 2 cm-esre felszeletelem, picit megklopfolom, és ugyanúgy kirántom. Csak a klopfolással kel óvatosan bánni, mert nagyon gyenge husi. Viszont isteni:-)
2010. ápr. 26. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A szűz pecenyét nem szabad klopfolni mert szétmegy...


óvatosan ki kell lapítani.



mellelseg sztem sokkal jobb befüszerezve és kisütve, vagy középen kettévágva hoszába, kilapítva jól befüzerezni fokhagymázni és tepsibe kisütni egybe..


De lehet rásütni bacon csíkokat is..

2010. ápr. 26. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nqgyon finom rántva, csak arra kell vigyázni, hogy ne süljön sokáig, mert akkor olyan lesz, mint a tapló!
2010. ápr. 26. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legfinomabb husi. Gyorsan süsd, mint a csirke mellet.
2010. ápr. 26. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

szia! engem a múltkor lepontoztak, mert valakinek rántva mertem ajánlani, de most is leírom, hogy az egyik legfinomabb husi rántva a szűzpecsenye.tényleg nem kell " agyonütni", csak meglapítgatni egy kicsit.

hidd el megéri kirántani !

üdv.

2010. ápr. 28. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!