Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sajtos pogácsa tésztájába a...

A sajtos pogácsa tésztájába a tejfölt helyettesíthetem natúr joghurtottal?

Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Persze.
2017. febr. 14. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. febr. 14. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem ilyen egyszerű, hogy rávágom "Persze".

A tejföl 20 % zsírtartalmú, esetleg 12 %-os, a joghurt pedig csak 3,2-3,5 % zsírtartalmú.

A tészta állagán, ízén mindenképpen érződni fog, ha nem tejföl lesz benne.

Nem minden tejtermék csereszabatos egymással...

Esetleg a hozzáadott zsiradék mennyiségének növelésével lehetne valamennyire kompenzálni.

2017. febr. 14. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!